borrar
Cuponísimo > Ofertes > Ofertes Destacades Catalunya Central > Curs on-line de manipulador d'aliments amb títol inclòs, per 6,95 €

Curs on-line de manipulador d'aliments amb títol inclòs, per 6,95 €

6.95 €
Abans 29.95 €
Estalvi de 77 %
OFERTA CADUCADA
20 cupons venuts
Comparteix
ASPE Centro de Estudios Aspe

Oferta

Aconsegueix el carnet de manipulador d'aliments, et serà de gran ajuda a l'hora de trobar feina en el sector de l'hostaleria.

Per només 6,95 rebràs 6 hores de formació en línia, i després de passar un examen (no et preocupis, si ho suspens et podràs presentar tantes vegades com vulguis) obtindràs el títol de manipulador d'aliments.

L'objectiu d'aquest curs és satisfer les necessitats de formació i al mateix temps ajustar-se als requisits que les empreses necessiten per complir les normes que la legislació actual marca en matèria de manipulació d'aliments. Actualitzar els coneixements en higiene alimentària que garanteixin al professional de l'alimentació una formació competitiva. Aprofundir en matèries íntimament relacionades amb les bones pràctiques alimentàries i atorgar a l'alumne una visió més real i completa.

Aquest títol és obligatori per treballar en l'hostaleria

 

Quants cupons puc comprar?

  • Per a ús propi: màxim 1 cupó
  • Per regalar: tants com vulguis
  • Cada cupó és per a 1 persona

Què he de fer per gaudir del meu cupó?

  • Imprescindible trucar al 602 240 055 i identificar-se com a usuari de Cuponísimo i indicar el teu número de cupó perquè et donin les claus d'accés

En quin horari i fins quan puc usar-lo?

  • Tens temps fins al 31/12/2017 per començar les hores de formació

Tria entre aquestes opcions

Condicions

  • El títol es lliurarà un cop aprovat l'examen, que es pot fer tantes vegades com sigui necessari.
  • Un cop feta la compra, disposes de 14 dies naturals per exercir el teu dret de desistiment i retornar la compra sempre que el cupó no hagi estat utilitzat. Passat aquest termini de temps, el cupó no podrà ser anul·lat, ni reemborsat ni retornat.
  • Rebràs un correu electrònic amb els cupons comprats. Igualment pots descarregar-los des del web accedint a El meu compte - Els meus cupons.
  • Per a qualsevol dubte relacionat amb Cuponísimo atendrem al 932 754 961 de dilluns a divendres de 09:00-15:00.

Localització

Centro de Estudios Aspe
Telèfon: 965495005
Juan de Austria, 6
ASPE 03680
ESPAÑA

Més ofertes relacionades